Vols unir-te a nosaltres?Vols treballar amb nosaltres?

Si desitges enviar-nos el teu CV per a propers processos de selecció, envia'ns-el adjunt.

Vols formar part de la xarxa d’Audioson?

Si ets un professional de la salut amb establiment propi i vols introduir els serveis d’audiologia, o unir-te a la xarxa de centres d’Audioson, posa’t en contacte amb nosaltres i en parlarem amb molt de gust.

 
X  
Conforme a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que en clicar sobre el botó ENVIAR esteu donant el vostre consentiment exprés perquè les vostres dades passin a formar part de la base de dades d’Audioson perquè puguem atendre la vostra sol·licitud i perquè, segons allò disposat a la Llei 34/2002, d’11 de juny, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us puguem enviar informació sobre els nostres serveis i productes mitjançant qualsevol mitjà de comunicació, electrònic o no. Així mateix manifesteu que les dades que ens heu proporcionat són veritables i que sou la persona autoritzada per poder fer-ne ús, i Audioson queda eximida de qualsevol mal i perjudici que pugueu patir degut a la falta de veracitat en el contingut de la informació facilitada. Us comuniquem que si desitgeu exercir els drets que la Llei reconeix d’accés, cancel·lació, rectificació o oposició, ho podeu fer enviant-nos un correu electrònic a la següent adreça infoaudioson@audioson.es o per correu postal a: Audioson, Apartat de Correus 83, 17080 Girona.
 
X  
Conforme a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que en clicar sobre el botó ENVIAR esteu donant el vostre consentiment exprés perquè les vostres dades passin a formar part de la base de dades d’Audioson en un Fitxer denominat CURRICULUMS, titularitat de l'empresa i degudament registrat en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb la finalitat de gestionar el personal candidat a treballar en l'empresa.
Vostè accepta que les seves dades puguin ser tractades exclusivament per a la finalitat de prestació de serveis a la xarxa de centres d’Audioson com a centres i gabinets audioprotèsics. La seva acceptació perquè les seves dades puguin ser tractades té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, conforme al que disposa l'art. 6 de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre.
Així mateix manifesteu que les dades que ens heu proporcionat són veritables i que sou la persona autoritzada per poder fer-ne ús, i Audioson queda eximida de qualsevol mal i perjudici que pugueu patir degut a la falta de veracitat en el contingut de la informació facilitada.
Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició enviant-nos un correu electrònic a la següent adreça infoaudioson@audioson.es o per correu postal a: Audioson c/ Migdia 77, 17003 Girona.
Li notifiquem que les dades que vostè ens facilita (Curriculum Vitae) seran cancel·lades sense prèvia notificació, una vegada transcorreguts SIS mesos des de la data del lliurament del CV.
 
Català   |  Español   |  English
Vols treballar amb nosaltres?

Si desitges enviar-nos el teu CV per a propers processos de selecció, envia'ns-el adjunt.

Enviar CV
 
Vols formar part de la xarxa d’Audioson?

Si ets un professional de la salut amb establiment propi i vols introduir els serveis d’audiologia, o unir-te a la xarxa de centres d’Audioson, posa’t en contacte amb nosaltres i en parlarem amb molt de gust.

Contactar
 
 
 
 
 
Central: Migdia, 77 (davant el Parc de les Casernes) 900 239 329 900 239 329